Skog och Ungdom Väst

Information från styrelsemötet 29 aug 2018

På onsdag 29 augusti hade styrelsen i Skog och Ungdom Väst sitt senaste distriktsstyrelsemöte. Denna gång besökte vi en annan avdelning i Västra Götaland: Rävebergsskolan i Angered.

Innan vi började mötet fick vi en liten rundvisning i skolan av lärarna och även lite mat. Det serverades Västerbottenpaj och salat, så alla styrelsemedlemmar var mätta och glada när mötet drogs i gång.

Styrelsen vill informera om att det kommer hållas en extra förbundsstämma den 20 oktober 2018 på förbundskansliet i Katrineholm för att besluta stadgeändringar.

Vi vill även påminna om möjligheten att söka bidrag. Hittills har bidrag beviljats till avdelningar för byggande av kajak, vindskydd, upprustning av skolskog i nivån 5000-7500kr. Det går också att söka bidrag för aktivitet som inte ingår i skolans ordinarie verksamhet. Skriftlig ansökan till distriktsstyrelsen skickas senast 1 december 2018 till lennart.halsjo@skogochungdom.se

Nästa styrelsemöte äger rum den 6 december 2018.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *