Skog och Ungdom Väst

Information från styrelsemötet 23 maj 2018

Senaste distriktstyrelsemöte hölls den 23 maj på Montessoriskolan Trilobiten i Trollhättan, en av Skog och Ungdom Västs avdelningar. Styrelsen fick besöka Trilobitens fina trädkoja som skolan fick bidrag till från Skog och Ungdom.  Kojan ligger i ett mysigt lite skogsområde precis bredvid skolgården.

Innan mötet serverades det en lättare middag. Det fina, varma majvädret tillät att styrelsen kunde sitta ute hela kvällen, så mötet genomfördes under öppen himmel. Mycket härligt! På mötet pratade styrelsen bl.a. om den lyckade distriktsstämman på Norden Ark den 10 mars 2018 och även om den kommande förbundsstämman i Tranås den 14-15 juli 2018.

Nästa styrelsemöte blir den 29 augusti 2018 på Rävebergsskolan i Angered.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *